Skip to content

 Tommy Nowack

Om Tommy Nowack

Velkommen til min unikke tilgang til udvikling af mennesker og organisationer – med et glimt i øjet og en personlig touch!

Jeg har specialiseret mig i at styrke ledere og teams ved at arbejde tæt sammen med mine fantastiske kunder for at opnå tilfredsstillende resultater. Ethvert projekt, jeg påtager mig, følges helt til dørs, så mine kunder ikke spilder tid og penge på løsninger, der ikke opfylder deres behov.

Min erfaring fra Forsvaret, kombineret med mine kompetencer inden for undervisning og brugen af “Garuda”-profilanalyseværktøjet, sikrer, at jeg får alle med på vognen. Undervisningen bliver ofte krydret med sjove historier og anekdoter fra mit eget liv – fordi læring også kan være underholdende!

Målbare resultater er en vigtig del af min tilgang. Enten kan mine kunder efterrationalisere dem som konkrete beviser, eller vi kan sammen arbejde videre for at udvikle og forfine dem.

Med over 10 års ledelseserfaring i Forsvaret, herunder en tur forbi jægerkorpset, udsendelser som livvagt og en tur på ambulance-uddannelsen, samt en socialpædagogisk uddannelse, har jeg udviklet unikke kompetencer til at styrke mennesker og organisationer på en anderledes måde end det traditionelle.

Jeg ser frem til at tage din virksomhed med på en spændende udviklingsrejse. Velkommen til en verden af resultater og udvikling – uden alt det mystiske!

 

Tommy-Nowack-Nordic-Ad-Partner

Kontakt

Venligst ring, skriv eller udfyld formularen

Tlf: 30 50 64 43

Email: tn@tommynowack.dk

 

Nowack consulting 

+30 50 64 43

tn@tommynowack.dk

Tyrings Ager 48
6580 vamdrup
CVR: 34105065

ÅBNINGSTID

9.00 – 17.00 alle hverdage.
Uden for åbningstid? Ring gerne alligevel!