Skip to content

Tommynowack.dk

En ny vinkel – En ny mulighed

Design uden navn-4

Gruppeudviklng


Udvikling er forandring eller ændring til det bedre, men der skal også være forståelse for hvorfor en forandring er nødvendig.

Forandring eller ændringer kan være en farlig proces i en organisation, som individ har vi det ofte ikke godt med ændringer, det kan være svært at se hvorfor der skal laves ændringer “det vi altid har gjort” virker jo fint. 

En forandring kan være alt fra, at virksomheden laver nye trivsels tiltag, omstruktureringer til  at der skal sker en bedre oplæring på en maskine (on-boading) til en forståelse for hvorfor folk gør som de gør, eller siger det de siger – ofte ses kommunikation som en stor sønder for hvorfor en gruppe ofte har ”rådne æbler i kurven” eller der skabes misforståelser.

Dette forløb er med til at skabe fokus på hvordan man får en bedre arbejdsgang og en bedre kommunikation i en medarbejdergruppe.

En god trivsel afføder glæde og det er vejen frem for både medarbejder og virksomhed

(I denne proces kan der arbejdes ud fra Garuda fokusprofil/personlighedstest)

Mellemleder udvikling


Den gode træning

Som leder blæser vindene, og nogle gange kommer der endda kraftige vindstød. De fleste mennesker kan fra naturens side godt lide når vinden er i ryggen og det bare går der ud af, men dét som gør den gode leder god, er hvordan han/hun styrer skibet når vinden komme direkte fra siden eller forfra, og det kræver læring.

Det er noget af det som dette kursus vil give dig.

Rigtig mange mellemleder er ikke klædt særlig godt på til hvordan det er at være leder, måske har man arbejdet sig op i “graderne” måske fra at starte som produktionsmedarbejder for derefter at ende som teamleder, holdleder eller noget helt tredje.

Men det kan være svært pludselig at være leder overfor dem, man i mange år har været kollegaer på “gulvet”.
MEN… det behøver ikke at være svært. Med den korrekte tilgang og ledelsesstil kan man vinde megen accept hos medarbejder.

(I denne proces kan der arbejdes ud fra Garuda fokusprofil/personlighedstest)

Indhold:

  • Ledelsesmetoder
  • Kommunikation som ledelsesværktøj
  • Konflikthåndtering i praksis
  • Planlægning og uddelegering
  • Synlig ledelse
  • Motivation
Design uden navn-11